آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان Science & Art چاکرا
واژه چاکرا ریشه ای سانسکریت داشته و به معنی چرخ می باشد ، چرخهایی که مراکز انرژی در بدن را به گردش وا می دارند.
توزیع بیست و یک چاکرای فرعی چنین است : جلوی هر گوش یک عدد ، پشت هر چشم یک عدد ، روی هر استخوان ترقوه یک عدد ، نزدیک هر غده تیموس یک عدد ، بالای هرسینه یک عدد، کف هر دست یک عدد ، نزدیک به کبد یک عدد ، مرتبط با معده یک عدد، مرتبط به طحال یک عدد ، مرتبط به هر غده جنسی یک عدد، پشت هر زانو یک عدد و کف هر پا یک عدد.
محل هفت چاکرای اصلی که در امتداد ستون فقرات هستند ، عبارت است از : مرکز تاجی واقع در قله سر ، چاکرای سر، چاکرای گلو ، چاکرای قلب ، چاکرای شبکه خورشیدی ، چاکرای خاجی و چاکرای قاعده ای .
در یک فرد جوان این چاکراها کاملا" کوچک اند اما با رشد روحی فرد به شکل نعلبکی های تابانی از نور باز می شوند .
هر یک از این چاکراها در اثر ضربه روحی در زندگی فرد می توانند بطور کامل یا ناکامل مسدود گردند .
اگر چه هر چاکرا دارای کلیه رنگهای طیف می باشد ، اما تنها یک رنگ بر هر کدام غالب می باشد.
رنگهای غالب هر چاکرا با شروع از چاکرای قاعده ای به سمت قله سر عبارتند از : قرمز ، نارنجی ، زرد ، سبز ، آبی ، نیلی و بنفش .
ادامه دارد ..... نظرات شما عزیزان:
از اونجا که هرچی به قسمت های بالای بدن (و محدوده چشم) نزدیک میشیم، چاکراها به رنگهای سرد متمایل میشن؛ میشه نتیجه گرفت که چشم به دیدن مناظری با رنگ های سرد بیشتر تمایل داره و این آرامش موجود تو رنگ سرد (یا به طور کلی ویژگی هایی که به رنگ ها نسبت میدیم) وابسته به حسم چشم نسبت به رنگه؟ نه تفاوتی در خود رنگ ها؟
پاسخ:سلام تا حدودی میتونه این برداشت علمی و صحیح باشه اما مورد نقض داره چرا که ما به رنگهایی که در ذات طبیعت بیشتر استفاده شده تمایل نشون میدیم که تو این دسته رنگهای گرم هم دیده میشه مثل قهوه ای که رنگ خاکه و به ما اطمینان و خود باوری میده ....... پنج شنبه 18 اسفند 1390برچسب:چاکرا, :: 15:13 :: نويسنده : جمال قلابرودی
![]() ![]() |